Adresa Magazin Luxuro Craiova

Strada Simion Barnutiu, nr.17, Craiova

Nr. telefon magazin: 0744 800 970

Program

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Sambata-Duminica: 10:00-14:00

Get directions

Experienta unica a magazinelor Luxuro!

Paseste in universul broderiilor si tesaturilor de lux si bucura-te de cele mai spectaculoase dantele! Aici poti testa si admira fiecare produs din colectia Luxuro, iar consilierii nostri sunt pregatiti sa te ajute in alegerea celor mai bune combinatii de materiale. Vei fi rasfatata inca de la intrarea in magazin cu multe cadouri si surprize. Te asteptam sa te convingi!

Consiliere Gratuita

La Luxuro vei avea parte de cea mai buna consiliere. Echipa noastra te va ajuta sa obtii exact tinuta pe care o visezi. Te vom indruma in alegerea modelului, culorilor si texturilor potrivite pentru o aparitie spectaculoasa!

Viziteaza-ne

Surprize Parfumate

Pentru ca fiecare clienta este foarte importanta pentru noi, am pregatit surprize parfumate la fiecare achizitie din magazinul Luxuro! Te vom rasfatata cu produse premium de la cel mai important brand din Romania.

Vreau surpriza

Mostre Gratuite

Daca ai un atelier de creatie vestimentara, te asteptam cu drag in magazin pentru a-ti prezenta toate produsele noastre si beneficiile pe care le poti primi daca te inscrii in Clubul Exclusivist al Designerilor Luxuro.

Vreau sa ma inscriu!